Budi u toku Obuke; Predavanja; Treninzi BESPLATAN PROGRAM ZA SREDNJOŠKOLCE POD NAZIVOM „BOJE AFRIKE – KREATIVNE RADIONICE I IZLOŽBA RADOVA”.

BESPLATAN PROGRAM ZA SREDNJOŠKOLCE POD NAZIVOM „BOJE AFRIKE – KREATIVNE RADIONICE I IZLOŽBA RADOVA”.

by kzmadmin

Muzej afričke umetnosti, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu, tokom zimskog raspusta organizuje besplatan program za srednjoškolce pod nazivom „Boje Afrike – kreativne radionice i izložba radova”.

Srednjoškolci će moći da se opredele za jedan od dva tematska mini-kursa koji će biti realizovani tokom januara:

  • grupa 1: radionice KERAMIKE – od 4. do 9. januara, od 10 do 14 sati,
  • grupa 2: radionice GRAFIKE – od 11. do 15. januara, od 10 do 14 sati.

Svaka grupa će u kontinuitetu od pet dana, uz uvodno predavanje kustosa i kroz praktičan rad ovladati odabranom tehnikom – keramikom ili grafikom. Završni deo programa održaće se 16. januara kada će polaznici, uz pomoć kustosa, kreirati izložbu svojih radova.

Svečano otvaranje grupne izložbe, kao i dodela potvrda o učešću i nagrada najuspešnijima održaće se 17. januara u 14 časova.

Pozivamo sve zainteresovane srednjoškolce da se što pre prijave na kontakt@mau.rs sa sledećim podacima: ime, prezime, godina rođenja, kontakt telefon i izabrani termin kursa (od 4. do 9. januara, ili od 11. do 15. januara).

Više informacija o programu možete dobiti na sajtu: https://mau.rs/sr/61-vesti/najava-doga%C4%91aja/1729-besplatan-program-za-srednjo%C5%A1kolce-tokom-zimskog-raspusta-u-mau-boje-afrike-kreativne-radionice-i-izlo%C5%BEba-radova-1-2021.html

You may also like