Budi u toku Uncategorized Otvorena prijava za LETNJU OBUKU!

Otvorena prijava za LETNJU OBUKU!

by kzmadmin

Centar za inovativne edukacije poziva Vas da prisustvujete besplatnoj letnjoj edukaciji na temu «Predstavi se u najboljem svetlu»- lični PR i priprema za intervju.

Edukacije su zamišljene kao interaktivne radionice tako da učesnici mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vreme, uz sticanje potrebnih znanja i veština,  u kreativnoj i opuštenoj atmosferi uz pomoć mentora sa višegodišnjim iskustvom u oblasti neformalnog obrazovanja.

Cilj edukacije je da se učesnicima pruži podrška kroz najbolje uslove za sticanje kompetencija i olakša im se put osposobljavanja za  budući ulazak na tržište rada, konkurisanje za stipendije, prakse, volontiranje.

KO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Edukacije su namenjene učenicima završnih razreda osnovnih škola, učenicima svih razreda srednjih škola, kao i studentima početnih godina fakulteta na teritoriji grada Beograda.

KO SPROVODI?

Letnju obuku sprovodi udruženje» Centar za inovativne edukacije», a ceo projekat  finansiran je  od strane Sekretarijata za omladinu i sport, Grada Beograda.

GDE MOGU DA SE PRIJAVIM?

Uskoro više informacija o prijavi i terminima edukacija a do tada nas zapratite na Instagram stranici:  cie_udruzenje_za_mlade i lajkujete našu stranicu na Facebook –u : Centar za inovativne edukacije.

You may also like