25/12/2015
Mrea mladih preduzetnika odrava svoje etvrto druenje i svi su pozvani!
New years resolutions!
iSerbia i iAkademija uz podrku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na etvrto druenje Mree mladih preduzetnika 28. decembra u 17:30h asova u Kancelariji za mlade "Gnezdo"!
U ponedeljak, 28. decembra u 17:30h na 6. spratu Beograanke, Mrea mladih preduzetnika odrava svoje etvrto druenje i svi su pozvani! Mrea je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju elju da se drue kao i da razmenjuju znanja sa sebi slinima, usavravaju se, a cilj okupljanja je da se preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomogne da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!
Za razliku od prethodnih druenja gde smo imali predavae, na ovom druenju Mree mladih preduzetnika smo pozvali lanove Mree mladih preduzetnika da sa nama i vama podele svoje poslovne odluke i ideje za 2016. godinu. Mladi preduzetnici e vam rei ta su naumili i kako nameravaju to da ostvare. Nadamo se da e vam to posluiti kao inspiracija da ostvarite svoje odluke.
Po zavretku predavanja sledi speed networking u neformalnom okruenju i druenje uesnika uz koktel.
Zato, ta ekate? Prijavite se i saznajte vane informacije za razvoj vae poslovne ideje! Da biste prisustvovali dogaaju, prijavite se ovde pourite jer broj mesta je ogranien. Bilo da ste mladi preduzetnik ili elite to da postanete, dobrodoli ste!
Mrea mladih preduzetnika osnovana je u okviru projekta Moj prvi biznis, koji ima za cilj podizanje poslovnih kapaciteta mladih. Projekat e uesnicima na savremen i efikasan nain pruiti primenjiva i konkretna znanja i vetine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetnikim vodama. Projekat sprovode iSerbia i iAkademija uz podrku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.