12/01/2016
Studentski privredni forum 2016.

Drugi po redu Studentski privredni forum u organizaciji Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) biće realizovan 4. i 5. marta 2016. godine u prostorijama Privredne komore Srbije.

Forum će biti organizovan u vidu dvodnevnog seminara u okviru koga će kroz brojna predavanja, radionice i panel diskusije biti obrađene raznovrsne teme – od socijalnog preduzetništva, preko pravila dobrog javnog nastupa, pokretanja ličnog biznisa do oglašavanja putem društvenih mreža, tako da će moći da se prijave svi zainteresovani studenti različitih obrazovnih profila.

Studentski privredni forum jedan je od najznačajnijih projekata Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih. Cilj foruma je da na jednom mestu okupi studente društveno-humanističkih nauka, uspešne privrednike i preduzetnike kako bi zajedno analizirali privredno stanje u Srbiji i pokušali da daju odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju pažnju studenata.

Zbog velikog uspeha prvog projekta održanog prošle godine, Studentski privredni forum podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Privredne komore Srbije.

04/01/2016
opis
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot