12/01/2016
Studentski privredni forum 2016.

Drugi po redu Studentski privredni forum u organizaciji Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) biće realizovan 4. i 5. marta 2016. godine u prostorijama Privredne komore Srbije.

Forum će biti organizovan u vidu dvodnevnog seminara u okviru koga će kroz brojna predavanja, radionice i panel diskusije biti obrađene raznovrsne teme – od socijalnog preduzetništva, preko pravila dobrog javnog nastupa, pokretanja ličnog biznisa do oglašavanja putem društvenih mreža, tako da će moći da se prijave svi zainteresovani studenti različitih obrazovnih profila.

Studentski privredni forum jedan je od najznačajnijih projekata Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih. Cilj foruma je da na jednom mestu okupi studente društveno-humanističkih nauka, uspešne privrednike i preduzetnike kako bi zajedno analizirali privredno stanje u Srbiji i pokušali da daju odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju pažnju studenata.

Zbog velikog uspeha prvog projekta održanog prošle godine, Studentski privredni forum podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Privredne komore Srbije.

04/01/2016
opis
22/11/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
preduzetnistvo
21/11/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
Konkursi
Stipendije
21/11/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
projekti u toku
aktuelni projekti
KZM Servisi
13/11/2017
Budi u toku
KZM Servisi
aktuelni projekti
hot
gradska desavanja