12/01/2016
Studentski privredni forum 2016.

Drugi po redu Studentski privredni forum u organizaciji Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) biće realizovan 4. i 5. marta 2016. godine u prostorijama Privredne komore Srbije.

Forum će biti organizovan u vidu dvodnevnog seminara u okviru koga će kroz brojna predavanja, radionice i panel diskusije biti obrađene raznovrsne teme – od socijalnog preduzetništva, preko pravila dobrog javnog nastupa, pokretanja ličnog biznisa do oglašavanja putem društvenih mreža, tako da će moći da se prijave svi zainteresovani studenti različitih obrazovnih profila.

Studentski privredni forum jedan je od najznačajnijih projekata Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih. Cilj foruma je da na jednom mestu okupi studente društveno-humanističkih nauka, uspešne privrednike i preduzetnike kako bi zajedno analizirali privredno stanje u Srbiji i pokušali da daju odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju pažnju studenata.

Zbog velikog uspeha prvog projekta održanog prošle godine, Studentski privredni forum podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Privredne komore Srbije.

04/01/2016
opis
21/02/2018
Budi u toku
Pozitivne vesti
gradska desavanja
aktuelni projekti
O KZM
21/02/2018
Zaposlenje
Budi u toku
Pozitivne vesti
Praksa
21/02/2018
Zaposlenje
Budi u toku
Pozitivne vesti
Praksa
21/02/2018
Budi u toku
volonteri