27/01/2016
Sam stvara svoju budunost - Studentska organizacija AIESEC otvara prijave za nove lanove

Ukoliko smatra da studiranje nije dovoljan nain da radi na sebi,

Ako eli da iskusi rad sa realnim resursima i mogunost za uspesima i grekama;

I ako za tebe ne postoje granice meu kulturama;

Ovo je tvoja prilika!

Studentska organizacija AIESEC je najvea organizacija voena od strane studenata na svetu, a ujedno je i mesto gde moe pronai sve ovo. Pozivamo te da se prijavi za lanstvo i postane jedan od 400 mladih ljudi u Srbiji koji svakodnevno, radei na sebi, prave pozitivne promene u drutvu.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadmenta, imae priliku da razvija svoje sposobnosti i istrai sopstveni potencijal. Cilj nam je da zahvaljujui AIESEC-u nakon diplomiranja bude spremniji za izazove iz realnog poslovnog okruenja, i da sam stvara prilike za svoju budunost.

Ukoliko eli da uestvuje u Future Leaders programu i postane deo AIESEC-a u Srbiji, popuni prijavu na linku http://aiesec.org.rs/sam-kreiras-svoju-buducnost/ nakon ega emo te kontaktirati i obavestiti o daljem procesu selekcje.

Ovom prilikom elim da te pozovem na Upoznaj AIESEC koji se odrava 28.01.2016.u 18h na Singidunumu, Kumodraka 261. Tu e dobiti sve informacije vezane za AIESEC i moe se prijaviti za lanstvo. Ako eli da sazna neto vie pre samog dogoaja UPOZNAJ AIESEC moe doi svakog utorka na Open day od 18:00 do 20:00h. Open day se odrava u AIESEC kancelariji na Singidunumu. Vidimo se !

AIESEC je globalna mrea studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utie na drutvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveu organizaciju voenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i drutveno odgovornih projekata, AIESEC prua mladima jedinstvenu mogunost za lini i profesionalni razvoj. Za vie informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia.