04/02/2016
Počeo sa radom novi web portal Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima

Obaveštavamo Vas da je pušten u rad novi web portal Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima. Kao novinu uveli smo registraciju udruženja i registraciju mladih.

Koja je Vaša korist od toga? Zapravo, višestruka.

 

Registracijom udruženja dobijaju mogucnost da objavljuju svoje vesti na web portalu kao i da rezervišu termine u Gnezdu ( Beograđanka, VI sprat) on line. U ponudi za rezervaciju i dalje imate salu za sastanke (kapaciteta 10 mesta), salu za prezentacije ( kapaciteta 30-35 mesta) i od sada mozete rezervisati i konferencijski sto u open spejsu ( kapaciteta 10 mesta).  Naravno, kao i do sada korišćenje naših prostorija ostaje BESPLATNO! Jedina vaša obaveza je da ostavljate potpise prisutnih  kod obezbedjenja , da promovišete našu Kancelariju i podelite naš logo na vašim kanalima komunikacije (web, fb, tw).  Nakon registracije detaljnija uputstva oko rezervacije Gnezda naći ćete na samom web portalu.

 

Mladi registracijom dobijaju mogućnost da izaberu oblasti koje ih najvise zanimaju i da dobijaju informacije isključivo o tome. Takođe ukoliko je najavljen neki događaj ili neke obuke, edukacije, seminari i slično mogućnost prijave će imati samo registrovani korisnici. Od sada mladi imaju mogućnost i da se prijave u našu bazu volontera o čemu će i biti upitani prilikom registracije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, mozete nas kontaktirati.

 

Nadamo se uspešnoj saradnji!

04/01/2016
opis
12/02/2019
BUDI U TOKU
MLADI
TALMIČENJE
12/02/2019
BUDI U TOKU
MLADI
PROJEKAT
SAM SVOJ GAZDA
BIZNIS
KANCELARIJA ZA MLADE
BEOGRAD
KZM
11/02/2019
Budi u toku
kurs
kursevi
mladi
11/02/2019
Budi u toku
konkurs
MLADI
INOVACIJE
IDEJE
KANCELARIJA ZA MLADE
GRAD BEOGRAD