04/02/2016
Social Impact Award - takmičenje za društvene promene

Social Impact Award te poziva da se priključiš najvećem studentskom takmičenju na temu društvenog preduzetništva u Evropi. Studenti će imati priliku da osvoje početni kapital od 1.500€ za pokretanje sopstvenog društvenog preduzeća i da dobiju podršku iskusnih mentora i eksperata u ovoj oblasti.

Kako to radimo? Program se sastoji iz tri dela: edukativni deo, takmičenje i inkubacija.

 

Edukativni deo realizuje se kroz više od 30 potpuno besplatnih radionica koje će se održavati tokom februara, marta i aprila u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici i Kragujevcu. Radionice će voditi učesnike od samih osnova društvenog preduzetništva, preko njihovih biznis ideja do biznisa potpuno spremnog za implementaciju. Prijave za radionice su otvorene.

U aprilu, nakon radionica, otvara se  konkurs gde studenti mogu da podnose svoje ideje za pokretanje društvenih preduzeća kada stručni žiri bira osam finalista. Finalisti nakon toga prolaze kroz intenzivni tromesečni program inkubacije kroz koji razvijaju svoju ideju i dobijaju mentora koji radi sa njima.

Nakon tri meseca, u septembru, biraju se 4 pobednika. Nagrada za pobednike biće internacionalna konferencija u Beču sa pobednicima iz cele Evrope i početni kapital u iznosu od 1.500€.

 

 

 

Ako želiš da saznaš više o Social Impact Award i čuješ inspirativne priče prošlogodišnjih učesnika, ali i drugih društvenih preduzetnika, pridruži nam se u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu.

 

Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, ERSTE Stiftung-om i Impact Hub-om, a uz podršku Fonda B92, Fondacije Danilo Kiš, Zavoda za za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, Američkog kutka Niš, Kancelarije za mlade Niš i Kancelarije za mlade Kragujevac.

13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot
13/11/2018
Budi u toku
festival