17/02/2016
AIESEC Srbija otvara prijave za Global Talent stručne plaćene prakse u inostranstvu

Da li si spreman za promene?Prema preliminarnim rezultatima ankete Youth Speak Survey, koju AIESEC sprovodi na globalnom nivou, čak 41,5% mladih smatra internacionalno iskustvo primarnim vidom profesionalnog i ličnog usavršavanja.

Tokom februara 2016. godine AIESEC Srbija otvara prijave za Global Talent stručne plaćene prakse u inostranstvu. Ako si student završne godine, master studija ili diplomac u poslednje dve godine, a mlađi od 29. godina - ovo je tvoja prilika za sticanje internacionalnog iskustva.

 

Global Talent prakse ti pružaju mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, pritom stičući relevantno stručno iskustvo u oblastima marketinga, IT ili edukovanja u  internacionalnom okruženju.  Dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi. Ako želiš da saznaš više o Global Talent praksama, a i da se prijaviš, to možeš uraditi klikom na link.


Jelena Paunović: „Zašto je AIESEC praksa bila moj izbor?“

“Od trenutka sletanja u odabranu zemlju vaše destinacije, koja je u mom slucaju bio Tunis, dobijate na dlanu vaš nov životni kutak. Vrlo odgovorne ljude oko vas (članove AIESEC-a), ili kako ja više volim da se izrazim- nove prijatelje, koji vas dočekaju, pokažu grad uz zalogaj te ukusne harise, a nakon toga uvedu u stan, kao i radno mesto. Zvuči neverovatno i ponekad se zapitam kako studenti od kojih se AIESEC i sastoji mogu da organizuju i doprinesu mom životu takvu promenu i iskustvo kao što je ovo.”

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite naš sajt i facebook stranicu.

 

„Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrebiti da promenite svet!“