17/02/2016
Upoznaj budućnost, probudi kreativnost, budi uspešan!

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, deveti put zaredom organizuje inženjersko takmičenje ¦ EBEC Beograd u sklopu „Beogradskih dana inženjera”. Takmičenje će se održati od 10-14. marta na Mašinskom fakultetu.

 

Učesnici su studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, koji će se nadmetati u dve kategorije – Studiji slučaja i Timskom dizajnu. Pored toga, imaće priliku da unaprede svoje  inženjerske, ali i prezentacione veštine, učešćem na brojnim radionicama i treninzima.

 

Saznaj koliko je zanimljivo baviti se robotikom, koje su inovacije i izazovi iz ove oblasti učestvujući na tribini ‚‚Face the robots”, u okviru Beogradskih dana inženjera, prvoj u nizu „Face the future!” događaja.

 

Timski dizajn predstavlja najkreativniju vrstu nadmetanja koje podrazumeva rešavanje određenog inženjerskog problema konstruisanjem naprave koja vrši zadatu funkciju poput dizalice, letelice, katapulta ili muzičkog instrumenta.

 

Studija slučaja  omogućava studentima da usavrše svoje veštine,  rešavajući  i prezentovajući rešenja određenog tehničko-menadžerskog problema, koristeći se prethodnim iskustvom i stečenim znanjem.

 

EBEC (European BEST Engineering Competition) je najveće evropsko studentsko takmičenje namenjeno budućim inženjerima, čiji je cilj podsticanje timskog i takmičarskog duha  mladih.

Svake godine se održava na tri nivoa ¦ lokalnom, regionalnom i evropskom. Ovogodišnje finale inženjerskog takmičenja  EBEC biće održano u avgustu 2016. godine u Beogradu, gde ćemo imati priliku da se susretnemo sa nekima od najboljih studenata tehnike Evrope!

 

Pokaži da poseduješ veštine pravog inženjera! Učestvuj i izbori se za svoje mesto na najvećem studentskom takmičenju u Evropi!

 

Prijavljivanje je besplatno, počinje 1. februara i traje do 1. marta.

 

Za više informacija o događaju i načinu prijavljivanja posetite sajt www.ebec.BEST.rs ili Facebook stranicu EBEC Beograd - Beogradski Dani Inženjera.

 

13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot
13/11/2018
Budi u toku
festival