17/02/2016
Prenesi svoje znanje engleskog jezika deci u Brazilu pomoću stručne prakse!

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu u Brazilu  iz oblasti edukacije u okviru projekta English Teaching.

Ako želiš da preneseš svoje znanje drugima a da ujedno proširiš mrežu kontakata i stekneš praktično iskustvo, ovo je idealna prilika za tebe!

Student koji ode na ovu praksu bi učio decu i tinejdžere engleski jezik kroz  predavanja, vežbe i seminare ali takođe i kroz priču i razne igre. Organizovao bi nastavne aktivnosti, a pored svega toga, predstavljao bi svoju zemlju i njenu kulturu. Ovo je prilika gde će student moći da nauči da radi sa decom različitih uzrasta, da planira seminare i vežbe i da nauči osnove jezika sa tog govornog područja. Cilj ove prakse je proširivanje spektra obrazovnih programa.

Potrebne veštine: Language Teaching, PC User Skills, Internet User Skills.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Status diplomiranog studenta ili studenta završne godine fakulteta/više škole/master studija
  • Posedovanje znanja iz oblasti edukacije i lingvistike.

 

Trajanje prakse je između 24 i 48 nedelja.

Student bi imao platu od R$1200,00 (US$1 = R$4,00). Veliki broj studenata čini Sao Carlos izrazito jeftinim mestom za život i, samim tim, ova plata obezbeđuje dobar životni standard.

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i kontaktiraćemo te u roku od 48h.

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt ili nas zaprati na Facebook stranici.