18/02/2016
Prenesi svoje znanje engleskog jezika ruskoj deci pomoću stručne prakse!

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu u Rusiji iz oblasti edukacije u okviru projekta Go Teach Russia.

 

Ako želiš da preneseš svoje znanje drugima a da ujedno proširiš mrežu kontakata i stekneš praktično iskustvo, ovo je idealna prilika za tebe!

 

Student koji ode na ovu praksu bi učio decu i tinejdžere engleski jezik kroz  predavanja, vežbe i seminare na engleskom jeziku ali takođe i kroz priču i razne igre. Organizovao bi nastavne aktivnosti a pored svega toga bi i predstavljao svoju zemlju i njenu kulturu. Ovo je prilika gde će student moći da nauči da radi sa decom različitih uzrasta, da planira seminare i vežbe kao i da nauči osnove ruskog jezika. Cilj ove prakse je proširivanje spektra obrazovnih programa.

 

Potrebne veštine: Language Teaching, PC User Skills, Internet User Skills.

 

Neophodni uslovi za učešće:

  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Status diplomiranog studenta ili studenta završne godine fakulteta/više škole/mastera
  • Posedovanje znanja u oblasti edukacije i lingvistike

 

Trajanje prakse je 12 nedelja (10 April – 10 Jul)

Student bi bio plaćen 333 USD $ mesečno, što je određeno prosečnom platom države u kojoj ste na praksi.

 

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i kontaktiraćemo te u roku od 48h.

 

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt ili nas zaprati na Facebook stranici.