22/02/2016
Razvij svoje IT veštine na inostranoj praksi u Nemačkoj!

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu u Nemačkoj  iz oblasti IT-a u okviru projekta Web Development. Ako želiš da stekneš praktično iskustvo i ujedno proširiš mrežu kontakata, ovo je idealna prilika za tebe!

Student koji ode na ovu praksu bi radio na Pay with a Tweet Web aplikacije uz Ruby on Rails, HTML, CSS i Javascript. Sarađivao bi sa Development timom, osnivačima i Marketing timom i pomagao u oblikovanju proizvoda, preuzimao odgovornost i radio samostalno na manjim Web projektima. Radio bi u profesionalnom i uzbudljivom okruženju i na najbolji način doživeo atmosferu tima i osetio timski duh.

Potrebne veštine: Language skills, PC User Skills, Internet User Skills.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Status diplomiranog studenta ili studenta završne godine fakulteta/više škole/master studija
  • Posedovanje znanja iz oblasti IT-a i Internet-a.

Trajanje prakse je između 16 i 24 nedelje.

Student bi imao platu od 850$, što je prosečna plata u području na kome obavlja praksu.

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i kontaktiraćemo te u roku od 48h.

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt ili nas zaprati na Facebook stranici