23/02/2016
Razvij svoje prodajne veštine na inostranoj praksi u Mađarskoj!

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu u Mađarskoj iz oblasti marketinga u okviru projekta Data processing executive - trainee.

Ako želiš da stekneš praktično iskustvo i ujedno proširiš mrežu kontakata, ovo je idealna prilika za tebe!

Student koji ode na ovu praksu bi pripremao ankete koje se popunjavaju preko kompjutera, pravio tabele i sređivao rezultate i odgovore sa anketa. Preuzimao odgovornost za tačnu i pravovremenu isporuku Data processing projekata. Sarađivao bi sa drugim timovima, kao što su Advertising, Marketing & Media i stekao svest o tome kako se u praksi radi istraživanje tržišta. Takođe, imao bi priliku da razgovara sa klijentima lice-u-lice i, naj taj način, nauči da prepozna njihove zelje i potrebe i ponudi im adekvatan proizvod kompanije za koju radi.

Potrebne veštine: Language skills, Computer and Internet user skills, Marketing skills.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Status diplomiranog studenta ili studenta završne godine fakulteta/više škole/master studija
  • Posedovanje znanja u oblasti marketinga i korišćenja Interneta

 

Trajanje prakse je 52 nedelje, a radno vreme je svakog radnog dana od 9 do 18h.

Student bi imao platu od 500$, što je prosečna plata u području na kome obavlja praksu.

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i kontaktiraćemo te u roku od 48h.

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt ili nas zaprati na Facebook stranici.