04/03/2016
Ui u svet reklame doi na FONklame

U ponedeljak 14. marta u bioskopu Cineplexx u TC Ue sveano e biti otvoren festivala marketinga FONklame. Pored zvaninog otvaranja i najzanimljivijih reklama iz 2015. godine, posetioci e te veeri uivati i u stand up nastupu Filipa Ugrenovia.

Deveti put za redom, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere, FONklame e okupiti eminentne strunjake koji e studentima Beogradskog univerziteta pribliiti najnovije trendove iz oblasti marketinga. FONklame e trajati u peridu od 14. do kraja marta i sastojae se od veeri reklama, edukativnog dela, takmiarskog dela i urke zatvaranja. Kako tradicija nalae, festival je i ove godine humanitarnog karaktera. Sredstva koja budu prikupljena prodajom karata za vee reklama i urku zatvaranja bie uplaena fondaciji ,,Podri ivot.

Ulaznice za vee reklama bie dostupne na tandu FON-ovog centra za razvoj karijere na Fakultetu organizacionih nauka.

Edukativni deo festivala ove godine e ugostiti predavae koji e 19. marta na Fakultetu organizacionih nauka sa delegatima podeliti svoja znanja i iskustva na temu: ,,Video - trend digitalnog oglaavanja. Meu predavaima e biti:

  • Ekipa ,,Dnevnjaka
  • Dragan Varagi
  • Vladimir osi

Pored predavanja bie organizovana panel diskusija na temu ,,Video reklama na internetu VS reklama na TV u kojoj e uestvovati: Danilo Dabi - Zvoganj, Predrag Simi, Aleksandra Gari, Petar Vasi i Vladimir Markovi Looney. Prijave za uee na edukativnom delu poinju 10. marta i trajae do 16. marta do ponoi na sajtu FON-ovog centraza razvoj karijere.

Nakon Edukativnog dela bie organizovan takmiarski deo na kome e studenti imati priliku da u praksi primene svoja znanja u reavanju studije sluaja koju zadaje modni studio ,,Click, organizator Belgrade Fashion Week-a. Uesnici e problem reavati u timovima od po etiri lana, a mogu prijavljivati individualno ili timski. Najbolje reenje bie nagraeno praksom u modnom studiju ,,Click. Takmiarski deo e se realizovati od 21. do 25. marta, a prijave za uee na ovom delu festivala poinju 15. marta i trajae do 18. marta do 23 asa. Prijave e biti dostupne na zvaninom sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.

Za dodatne informacije posetite sajt FONovog centra za razvoj karijere, a pratite i zvaninu facebook stranicu festivala FONklame, kao i twitter nalog FONovog centra za razvoj karijere.