16/03/2016
Postanite ekspert u kreativnoj ekonomiji

Od. 24. marta do 20. apraila u Nišu održava se  jedinstveni program edukacije lidera u oblasti kreativne ekonomije - Škola kreativne ekonomije. Ona funkcioniše kao kreativna laboratorija za transfer najnovijih stručnih znanja u oblasti kreativne ekonomije, kao i domaćih i međunarodnih iskustava iz prakse.

 

Ove godine posvećena je lokalnom razvoju i kreativnoj ekonomiji. Nju će 24. marta otvoriti prof. David Throsby sa Univerziteta u Sindeju, vodeći međunarodni stručnjak za kreativnu ekonomiju, konsultant UNESCO, UNDP, Svetske banke, EU, i drugih međunarodnih orgnizacija. Zajedno sa njim na školi će učestvovati 25 vodećih domaćih i stranih predavača iz oblasti planiranja razvoja kreativne ekonomije koji će učesnicima preneti svoja iskustva.

 

Učesnici škole biće prva generacija kvalifikovanih eksperata u Srbiji za oblast planiranja lokalnog razvoja kreativne ekonomije i za rad na projekatima u oblasti kreativnih industrija. Broj učesnika je ograničen.

 

Prijave za učešće na Školi mogu se poslati na info@kreativnaekonomija.com do 20.03.2016. Za izabrane polaznike pohađanje obuke je besplatno.

 

 

Program skole i kurikulum predmeta mogu se preuzeti sa http://www.kreativnaekonomija.com/2016/03/06/ii-skola-kreativne-ekonomije-lokalni-razvoj-i-kreativne-industrije/

 

 

Dodatne informacije mogu se dobiti na info@kreativnaekonomija.com