17/03/2016
Vitez Fest 2016: Konkurs za Vitezove-volontere

Kraljevski Red Vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se pridruže festivalu viteštva sa najdužom tradicijom - VITEZ FEST-u 2016 (23 - 24. april, Kalemegdan).

VITEZ FEST je multimedijalni viteški festival koji se održava na veliki praznik dece – Vrbicu/Cveti na Beogradskoj tvrđavi. Pod sloganom: „KLINCI I KLINCEZE, POSTANITE PRINČEVI I PRINCEZE!“, oživljava pravu, pravcatu modernu interaktivnu bajku. Vitezovi, plemkinje, prinčevi i princeze u srednjovekovnim odorama, na prostoru viteškog Beograda iz 15. veka, mnogobrojnim posetiocima, turistima, medijima predstaviće Srbiju u novom ruhu - kao zemlju viteštva u svim segmentima društva.

Tražimo vitezove, plemkinje, prinčeve, princeze koji će verodostojno predstavljati vitešku Srbiju Despota Stefana Lazarevića i opravdati poverenje i pokroviteljstvo Kneginje Linde Karađorđević i njenih sinova prinčeva Đorđa i Mihajla.Vitezovi-volonteri biće raspoređeni u tri tima:
1. Viteška medijska podrška (01.04. – 24-04.)
2. Viteška podrška i volontiranje u promociji festivala (01.04-22.04)
3. Viteška podrška i volontiranje na samom festivalu (23.04 – 24-04.)
Opis zaduženja:
Trajanje angažovanja: 01.04 – 28.04.
Kampanja: Asistiranje u PR-u, novinarstvu, promociji na internetu preko društvenih mreža i po određenim lokacijama u gradu, volonteri u odeždi Vitez Festa (brendirane majice, viteški kostimi, plemićke odore, fotografisanje i komuniciranje sa decom, turistima i prolaznicima, deljenje flajera, poziranje i sl)
Radno vreme: U zavisnosti od zaduženja 2-4 sata dnevno, a može i po dogovoru (09 – 22:30č)
Na samom festivalu: Asistiranje u svim sektorima festivala (PR, novinarstvo, doček i koordinacija učesnika i saradnika, komunikacija i razmena informacija i novosti sa posetiocima, čuvanje štandova, šatora, vrednih stvari, tehničko asistiranje kod bine, prenošenje i nameštanje bezbedonosnih ograda, pomaganje u nameštanju štandova, izložbenih prostora, maketa, donošenje i odnošenje hrane i pića saradnicima i sl.


Radno vreme: 2-6 sati dnevno (po dogovoru 08 – 21č)
Svi volonteri će dobiti Sertifikat o volontiranju.
Način prijave: Kraću biografiju (sa fotografijom) poslati na mejl adresu volonteri@vitezfest.org. Molimo da u prijavi navedete slobodno vreme koje možete posvetiti festivalu (na dnevnom nivou, fizički i onlajn).
U nadi, veri i ljubavi da ćemo se sabrati oko ovog viteškog projekta, želimo vam vitešku dobrodošlicu!

www.vitezfest.org

27/02/2019
Budi u toku
mladi
GRAD BEOGRAD
BELHOSPICE
volontiranje
volonteri
25/01/2019
Budi u toku
volonteri
Konkursi
17/12/2018
humanost
humanitarna akcija
volonteri
volontiranje
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje