23/03/2016
Od odlikaša do profesionalca

Tražimo ljude sa sličnim zanimanjima, znanjima i veštinama koji žele da pomere granice tehnologije.

                                                Devana Labs Open Day

 

Datum: Utorak, 5. april, 2016.

Vreme: 17.30h

Mesto: Knez Mihailova 11 ( I sprat )

 

 

 

Šta je Devana Labs?

 

Devana Labs predstavlja mesto za inovaciju, razvoj i implementaciju dobrih ideja na R&D poljima softvera, dizajna i hardvera. Verujemo da pomoću ovog projekta možemo da stvorimo dobru platformu koja će omogućiti inovatorima da steknu nova znanja i veštine, pomere sopstvene granice i budu deo nove generacije kreativnih umova.

 

Labs je danas u povoju, pružajući 30 slobodnih mesta za budućnost inovacije. Da li i ti želiš da zauzmeš svoje i budeš još jedna osoba među malobrojnima koji prave razliku u svetu?

 

Dobijaš mogućnost da radiš na svom projektu, sa svojim timom ili samostalno, u prostoru opremljenom za rad, među ljudima koji su spremni da ti pomognu u realizaciji ideje.

 

 

Kako da se priključim?

 

Za početak nas poseti u utorak 5. Aprila 2016. u 17.30h u našim prostorijama, u ulici knez Mihailova 11 ( I sprat ). Devana Labs Open Day će ti omogućiti da se informišeš o daljim koracima, radu u Labsu, ali najvažnije od svega, imaćeš priliku da i sam pokupiš delić atmosfere i vidiš da li želiš da budeš deo našeg malog univerzuma, u prijatnom okruženju sa talentovanim ljudima koji žele da inoviraju i pomeraju svet unapred.