04/04/2016
Poziv za karijerni deo konferencije ,,Privredni forum mladih 2016”

Privredni forum mladih i kompanija Telenor pozivaju sve mlade nezaposlene ljude da se pridruže karijernom delu konferencije “Privredni forum mladih 2016”, koji će se održati 11. i 12. aprila u prostorijama Privredne komore Srbije, a koji za cilj ima da mladima pruži mogućnost pronalaženja prakse i zaposlenja kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, kao i edukaciju o svim neophodnim veštinama, koje će mladi dobiti kroz rad na radionicama održanim od strane kompanija učesnica.

Privredni forum mladih, pod generalnim pokroviteljstvom kompanije Telenor, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbij, organizuje petodnevnu konferenciju na temu omladinskog preduzetništva pod nazivom „Privredni forum mladih 2016“.

Konferencija je podeljena u dve celine:

Preduzetnički deo konferencije održaće se od 11-15. aprila na Avali, a za cilj ima da se mladima sa preduzetničkom idejom omogući da steknu sva naophodna znanja za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i da naprave svoj biznis plan, koji će poslednjeg dana predstaviti pred stručnim žirijem.

Učešćem na konferenciji, mladi će imati priliku da svoju biznis ideju razvijaju kroz rad sa eminentnim predavačima, kao što su: Ivan Bildi, Dragan Varagić, Dragan Savić, Milan Trbojević, Nikola Jovanović, Relja Dereta, Mladen Stojanović, Nenad Paunović.

Karijerni deo konferencije okupiće mlade koji su u potrazi za poslom ili praksom, i omogućiti im da ostave svoj CV, ali i da kroz razgovor sa predstavnicima kompanija saznaju nešto više o potrebnim kompetencijama i načinu rada te kompanije.

Pored toga, biće organizovane i radionice, na kojima će mladi imati priliku da steknu sve veštine koje će im biti neophodne pri započinjanju uspešne karijere.

Kompanije Telenor, Eurobank, Schneider Electric, Nelt, Ernst & Young, Microsoft, Adecco, Mainstream čekaju samo tebe! Iskoristi svoju šansu!

Prijavu popuni na: https://podio.com/webforms/14510009/972412

01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot
13/11/2018
Budi u toku
festival
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
09/11/2018
Budi u toku
mladi