26/04/2016
Konkurs za uee na UrLiK-u Umetnost ispred forme 3.0

Nau misiju smo zapoeli 7. juna 2014. godine i sada vas pozivamo da zajedno obeleimo drugi roendan ideje koja se zove UrLiK

Pisci. Glumci. Muziari. Performeri. Reiseri. Umetnici. Mladi, ovo je poziv za vas!

Ako piete poeziju, prozu, komponujete, svirate, snimate kratke filmove, izvodite performanse ili se bavite nekim drugim vidom umetnosti, a elite svojih pet minuta da bi to predstavili drugima, prijavite se!

Prijave slati na konkurs.urlik@gmail.com sa naznakom u naslovu (subject) PRIJAVA ZA UG3 _ ime i prezime, ili potom na adresu: UG Urlik, 9. Nova 86, 24109 Subotica, PAK: 451707, sa naznakom za konkurs UG3. Prijave se prihvataju do 05.05.2016. godine do ponoi, to podrazumeva da i tog dana svoje radove moete poslati potom.

Za prijavu poslati tri pesme, kratku priu, muziku koju stvarate ili koju biste interpretirali u svom maniru, film, opis performansa i slino. Uz prijavu poslati i kratku biografiju.

Konkurs je prvenstveno namenjen mladima, ali emo razmotriti i prijave onih malo starijih koji se oseaju mlado.

Rezultati e biti objavljeni 15. maja na naoj internet stranici www.urlik.org
Sva dodatna pitanja moete nam postaviti na urlik.subotica@gmail.com

Urlik Umetnost ispred forme 3.0 poinje u subotu 4. juna, zavrava se 10. juna 2016. godine, u prostoru Klein house / social bar & art gallery, torsmajerova 9, 24000 Subotica. Otvaranje manifestacije je u 20.00h. Ulaz besplatan.

Grupa za razvoj kulturnog aktivizma UrLiK ne snosi trokove dolaska na manifestaciju i smetaj tokom boravka u Subotici. Sve potrebne intrumente i rekvizite je neophodno da umetnici sami ponesu ukoliko ih Grupa Urlik nema u svom posedu.


Program realizuje UG Urlik Grupa za razvoj kulturnog aktivizma u saradnji saUdruenjem Kruok Most Novi Sad ( Hd Kr Egyeslet jvidk),Kancelarijom za mlade Grada SuboticaiKlein House d.o.o. kompanijom kreativne industrije.