26/04/2016
Promeni svet tako to e krenuti od sebe - Aiesec


Prolee i leto su idealni za putovanja. Teko je samo izabrati destinaciju. Moda ii negde blizu, u Rumuniju ili Maarsku? Moda igrati na sigurno sa Grkom ili Italijom? Ili izabrati malo egzotinije destinacije kao to su Maroko ili Egipat? Zaista teko, ali mi smo tu da ti pomognemo.

Studentska organizacija AIESEC te poziva da prisustvuje zvaninoj prezentaciji Global Citizen volonterskih praksi u sredu 27. Aprila u 20 asova na estom spratu Beograanke. Do kraja aprila su otvorene prijave za Global Citizen volonterske prakse u inostranstvu za koje se mogu prijaviti studenti svih univerziteta u Srbiji i diplomci mlai od 29. godina koji su diplomirali u poslednje dve godine.

Global Citizen prakse ti pruaju mogunost da razvija svoje liderske sposobnosti kroz aktivan doprinos reavanju drutvenih problema, pritom stiui neprocenjivo iskustvo u internacionalnom okruenju koje e te kasnije diferencirati na tritu rada. Dobija priliku da usavri strani jezik, pokupi trikove za rad u inostranstvu i iskusi samostalan ivot u drugoj sredini i kulturi. Saznaj vie o Global Citizen praksama na: http://aiesec.org.rs/studenti/global-citizen/


Ako smo te pomalo zainteresovali za volontersko iskustvo, a ima pitanja i nedoumice - pozivamo te da prisustvuje naoj prezentaciji u Beograanci na estom spratu. Imae priliku da uje iskustva ljudi koji su ve bili na volonterskoj praksi u inostranstvu i da pita sve to te interesuje. Osiguraj svoje mesto na sledeem linku i vidimo se 27. aprila u 20 asova!

AIESEC je globalna mrea studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utie na drutvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveu organizaciju voenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i drutveno odgovornih projekata, AIESEC prua mladima jedinstvenu mogunost za lini i profesionalni razvoj. Za vie informacija posetite na sajt i facebook stranicu.

Obrazovanje je najmonije oruje koje moete upotrebiti da promenite svet!