09/05/2016
Level Up Ruby

Level Up Ruby je intenzivan dvodnevni program namenjen onima koji poseduju osnovno znanje o Ruby-u, kao i iskusnim developerima/kama koji koriste druge tehnologije, ali bi želeli da počnu da koriste ovaj programski jezik.

Radionica je podeljena na teorijski i praktičan deo u vidu zadataka koji će učesnici rešavati u odvojenim timovima. Osim Ruby-em, baviće se i oblastima kao što su neo4J, Vanilla API, Vanilla Backbone, SinglePageApp. Mentorski tim će pratiti rad učesnika/ca i održati nekoliko predavanja na pomenute teme na engleskom i srpskom jeziku. Tokom radionice učesnici/ce će kreirati jednostavnu društvenu mrežu.

Radionica će biti održana 21. i 22. maja u prostorijama firme Presta E Commerce (Dobračina 30b), koja je ujedno i inicijator ovog programa koji će biti besplatan. Preduslov je da polaznici/e imaju svoj računar.

Ako želiš da se nađeš među 25 onih koji će učestvovati u ovom dinamičnom programu, potrebno je da rešiš kratak zadatak koji ćeš pronaći ovde: http://rubyworkshop.presta-ecommerce.com/apply . Rešenje će te odvesti do prijavnog formulara koji ćeš moći da popuniš u periodu od 5. do 13. maja.

Za sva pitanja možeš se obratiti na radionica@presta-ecommerce.com, a informacije u vezi sa samom radionicom možeš pratiti na www.facebook/Presta.doo

01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot
13/11/2018
Budi u toku
festival
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
09/11/2018
Budi u toku
mladi