13/05/2016
Beogradska Coca Cola biciklijada 2016
  1. po redu Beogradska Coca Cola biciklijada, koja se održava u nedelju 15.maja 2016.godine, u organizaciji Asocijacije “Sport za sve” pod pokroviteljstvom grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu, okupiće nekoliko hiljada zaljubljenika u dvotočkaše, sa nekoliko osnovnih poruka:

 

 

  • Biciklom do zdravlja - važnost redovne fizicke rekreacije kroz rekreativni biciklizam kao promocija aktivnog i zdravog života
  • Biciklom do posla – po uzoru na mnoge evropske prestonice
  • Ekološka dimenzija rekreativnog biciklizma
  • “Beocikl” kao turistička promocija Beograda
  • Bezbedni na biciklu – u saradnji as AMSS, naša poruka vozačima bicikala i motornih vozila

 

Beogradska Coca-Cola Biciklijada startuje 15.05. u 11h sa Trga Republike. Svi učesnici dobiće neophodne savete o pravilnoj i bezbednoj vožnji, nakon čega će krenuti u rekreativnu vožnju, uz pratnju saobraćajne policije, sledećom putanjom: Makedonska, Dečanska, Terazijski tunel, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička ulica, do cilja-Ade Ciganilje kod Beogradskog kupatila.

 

Na cilju, uz zabavno muzički program, svi učesnici će dobiti „biciklističku vozačku dozvolu“ sa brojem koji će im omogućiti učešće u nagradnoj lutriji, a najsrećnije očekuju nagrade naših partnera i sponzora.

 

Pozivamo vas da pre i u toku biciklijade budete sa nama.