13/05/2016
Vruća stolica 2016

Nemoj da ti CV kupi prašinu na polici, zauzmi mesto na Vrućoj stolici!

 

Želiš da se usavršavaš i stičeš praktična znanja? Smatraš da imaš potrebne kvalitete ali ne znaš kako da ih istakneš i privučeš pažnju poslodavca? Uspešan CV,prikladno ponašanje i dress code su prvi koraci a Vruća stolica put do istih!

Neka tvoj CV bude jedinstven i originalan, neka tvoja pojava bude vredna poziva na intervju!

 

  1. i 22. maja 2016. godine, u organizaciji FON-ovog Centra za razvoj karijere odražaće se po treći put projekat ˝Vruća stolica˝.

Studentima Beogradskog univerziteta, kroz dane teorije, biće omogućeno da prođu kroz sve korake selekcije pri zapošljavanju. 21.maja ugledni stručnjaci i predavači na Vrućoj stolici govoriće:

  • Dušan Vukanović iz ICT Hub-a, na temu “Upravljanje karijerom – most između snova i realnosti” i 
  • Olgica Radulović iz Robert Bosch-a, o tome  “Kako ostaviti dobar prvi i svaki sledeći utisak”.
  • Tatjana Vidaković iz Infostud-a na temu: “Kako prepoznati kvalitetnog poslodavca”

 

22.maja održaće se radionice na kojima će se pažnja posvetiti pisanju CV-a, pravilnom dress code-u kao i adekvatnom ponašanju na budućem poslovnom intervjuu. Za realizaciju radionica biće zaduženi:

  • Slobodan Velinov iz Knjaz Miloša
  • Maja Miletić iz kompanije L’Oreal
  • Ivana Marković iz Carlsberg-a
  • BIljana Badža iz Ernst & Young-a
  • Infostud

Vruća stolice je ujedno i prprema za budući poslovni intervju jer pruža mogućnost učestvovanja u simulaciji poslovnog intervjua, sa stručnjacima za ljudske resurse iz naistaknutijih kompanija u našoj zemlji. Ove godine svojim prisustvom doprineće: MKgroup, Engineers, Delhaize, Carlsberg, Knjaz Miloš, Frikom, L’Oreal, Ernst & Young , Comtrade i Infostud.

Intervjui će biti realizovani u periodu od 30.05.2016 pa nadalje u zavisnosti od mogućnosti kompanija. Prijave za slanje CV-a  trajaće od 22.05.2016 do 27.05.2016.

 

Više o projektu zainteresovani mogu pronaći na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere kao i na zvaničnoj Facebook stranici projekta ˝Vruća stolica˝.