13/05/2016
ONE WOMAN SHOW JELENE RADANOVIĆ U KLUBU BEN AKIBA 15. MAJA

Jelena Radanović, prva dama stand up scene, rezident komičarka u organizaciji Standup.rs-a, a u matičnom klubu Ben Akiba comedy club&bar, najavljuje one WOMAN show pod nazivom ''Drama Queen''!

 

U svom petogodišnjem iskustvu na sceni nastupala je širom regiona, kako u klubovima tako i na najvećim regionalnim festivalima, na srpskom i na engleskom jeziku. Gde god se pojavi, svojim humorom i talentom ruši predrasude o tome da je stand up komedija rezervisana za muškarce. Tokom višegodišnje karijere, nastupala je širom regiona, kako u klubovima tako i na najvećim regionalnim festivalima, na srpskom i na engleskom jeziku.

 

Jelena će vas sigurno nasmejati i zadržati osmeh na licu i posle nastupa i ukoliko želite da vidite zašto je ona prva dama domaćeg stand up-a i zašto je dobila tu titulu, dođite 15. maja u Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 i proverite! Početak nastupa je u 20:30, broj za rezervacije je 060/30 60 131.

 

Ostatak repertoara možete pogledati na sajtu www.standup.rs i Facebook stranici https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts . Telefon za rezervacije je 060/ 30 60 131 i karta je 250 dinara.