16/05/2016
FOREST FEST poziva volontere: Samo za ljubitelje muzičkih festivala u prirodi!

Van metropole i gradske ludnice, pored izvora bistre vode, nadomak istorijskog manastira, u blizini mistične pećine, kod prirodnog muzeja kamena i zadivljujući čiste reke za kupanje, na jednom magičnom proplanku u egzotičnoj šumi dogodiće se Forest Fest Serbia 2016.

Preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i sl.

Forest Fest je prvi ekološko-muzičko-umetnički festival koji će se desiti 80km od Beograda, 20km od Valjeva u netaknutoj prirodi opštine Mionica u selu Paštrić.

Sa ciljem da pokrene jedan novi trend zabave, putovanja i druženja kroz muzičke, turističke i umetničke programe Forest Fest ove godine raspisuje konkurs za volontere koji su zainteresovani da  doprinesu razvoju ovog festivala 

Volontiranje će obuhvatati sledeće segmente:

Asistiranje u promociji, marketingu, novinarstvu, grafičkom dizajnu, foto i video produkciji kao i asistiranje u svim sektorima na samom festivalu.

Prijave  se mogu slati iz svih gradova do 25.05. do 00:00 na email forestfestserbia@gmail.com.

Potrebni podaci za prijavu:

  1. Ime i prezime
  2. Datum rođenja i mesto prebivališta
  3. Broj telefona i email
  4. Razlog volontiranja
  5. Slobodno vreme koje može da se odvoji za volontiranje na dnevnom nivou za online aktivnosti
  6. Segment za koji se prijavljujete

 

 

 

Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

 

 

13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
30/10/2018
volonteri
Budi u toku
Konkursi
25/10/2018
volonteri
Budi u toku
Konkursi
17/10/2018
volonteri
volontiranje
nagrada
09/10/2018
volonteri
Budi u toku