20/05/2016
Poziv za volontere - KWU Kyokushin Evropsko Prvenstvo

Pozivamo vas da se priključite organizacionom timu Prvog KWU Kyokushin Evropskog Prvenstva za muškarce I žene po težinskim kategorijama koje će se ove godine održati 11-12. juna u Hali Sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu.

 

Kjokušin-kan karate savez Srbije će ovu manifestaciju organizovati pod okriljem Svetske KWU Unije (Kyokushin World Union) i ovo će biti najveća i najznačajnija manifestacija u Kjokušin karateu u Srbiji do sada.

 

Broj zemalja učesnica biće 25, sa oko 200 takmičara. Očekuje se oko 300 stranih gostiju, takmičara, trenera, predstavnika saveza, lidera svetske organizacije, sudija i dr. Svi gosti će biti smešteni u hotelu “Metropol Palace”. Aktivnosti vezane za takmičenje trajaće 9-12. Juna.

 

Više o Prvom KWU Evropskom Prvenstvu možete videti na zvaničnom sajtu Kjokušin Svetske Unije http://www.kwunion.com/#!home/as6pe/category/kwuEuro.

 

Ukoliko želite da budete deo tima koji realizuje ovu značajnu i veliku manifestaciju, učestvujete u različitim aktivnostima i procesima tokom organizacije prvenstva i steknete nova znanja i iskustva, potrebno je da osnovne podatke (ime, prezime, godište, zanimanje, mail adresu i broj telefona), kao i svoju motivaciju za prijavljivanje obrazloženu u par rečenica, pošaljete na mail adresu kyokushinfederationserbia@gmail.com do petka, 27. maja 2016.

 

Broj volontera je ograničen. 

 

Angažovanje volontera na Evropskom Prvenstvu je koncipirano tako da su volonteri angažovani u više faza, od pripreme do same realizacije takmičenja. Naši volonteri dobijaju iskustva u svim segmentima organizacije Prvenstva (po fazama).

 

1.Faza Instruktaža za sve volontere u trajanju 2-3h. 09. jun, četvrtak.

 

2.Faza Celodnevno sređivanje, priprema i ulepšavanje Hale Sportova „Ranko Žeravica“ za takmičenje koje će se održati u naredna dva dana. 10. jun, petak.

 

3.Faza Preuzimanje zaduženja i zadataka tokom prvog i drugog dana samog takmičenja u timovima u skladu sa zaduženjima određenih od strane šefa svih volonterskih timova, celodnevne aktivnosti u oba dana. Nakon eliminacionog dela takmičenja, tokom prvog dana u subotu, hala se uređuje da bude spremna za finalni deo takmičenja u nedelju. U nedelju tokom finalnog dela takmičenja, određuju se nova zaduženja i zadaci u skladu sa potrebama organizacije, a nakon dodele pehara i medalja, pomaže se u vraćanju hale u izvorno stanje pre takmičenja. 11 i 12. jun, subota i nedelja.

 

Tokom Evropskog Prvenstva, za sve volontere biće obezbeđeni hrana i piće. Na poklon od organizatora će dobiti časopis Evropskog Prvenstva, promo majicu i kačket. Po završetku događaja biće im uručena diploma/sertifikat za učešće u celokupnoj organizaciji (svim fazama) prvenstva.

 

Udružimo snage i pokažimo da je Srbija i ovog puta izvanredan domaćin svim njenim gostima, a naročito sportistima!

 

27/02/2019
Budi u toku
mladi
GRAD BEOGRAD
BELHOSPICE
volontiranje
volonteri
25/01/2019
Budi u toku
volonteri
Konkursi
17/12/2018
humanost
humanitarna akcija
volonteri
volontiranje
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje