30/06/2016
Dragi volonteri PRIJAVITE SE!

Dragi volonteri!

Sa radom počinje www.volonter.rs
Vi ste među prvim volonterima kojima će se pružiti prilika da pokrenu kratku volontersku akciju i uspeju u svojoj nameri!

Pokretanje akcije je lako i pri popunjavanju polja automatski ćete dobijati preporuke sa naše strane, tako da ni ne morate imati iskustva u pokretanju i vođenju volonterskih akcija. Poziv za vašu akciju možete „šerovati“ preko Facebook-a i Twitter-a.

Svaka završena akcija je uspeh jer i sa 4-5 volontera, koji dele vaš cilj, možete mnogo uraditi.

Naš predlog je da u početku organizujete volontiranje za 5 do 10 učesnika i da iz toga učite.

U vašem Volonter.rs profilu možete odabrati lokaciju u odnosu na koju će se izlistavati volonterske akcije, pa ćete uvek znati koje akcije su vama fizički i vremenski najbliže. Plus, dodatno možete pretraživati akcije uz pomoć ključnih reči.

Svaki pojedinac, neprofitna organizacija, državna institucija i organ i sportsko udruženje mogu besplatno pokrenuti volontersku akciju, a svaki pojedinac se može besplatno prijaviti za učešće.

Tu smo zbog svih nas.

Javite nam šta mislite o platformi. Da li imate probleme pri korišćenju? Da li vam je odmah jasno kako pojedinačni delovi funkcionišu i koja im je svrha? Šta biste dodali kao funkciju ili promenili?

Srećno volontiranje! Uz vas smo!

Tim platforme Volonter.rs

e: kontakt@volonter.rs
t: +381/ 69/ 520 55 65