06/07/2016
Volonter.rs organizuje platformu pod nazivom Samostalno organizujte volontiranje!

U četvrtak, 7. jula, u Mikser House-u, sa početkom od 18h upoznaćete se sa internet platformom www.volonter.rs koja je pre svega namenjena pokretanju kratkih volonterskih akcija. Njeno korišćenje je besplatno za svakog pojedinca, neprofitnu organizaciju, državnu i obrazovnu instituciju, i sportsko udruženje.

Za pokretanje volonterske akcije ne morate imati iskustva pošto vas platforma informiše o bitnim smernicama i svaka akcija može biti dovoljno mala da uspe. Dovoljno je pet volontera i možete puno toga uraditi tokom 2-3 sata slobodnog vremena.

Saznaćete kako, kao pojedinac, možete lako okupiti nove ljude koji dele vaša interesovanja i učiniti nešto dobro tamo gde se nalazite.

Saznaćete na koji način možete aktivirati ljude koji vas, kao organizaciju, prate na socijalnim mrežama i učiniti nešto dobro za lokalne zajednice širom Srbije.

Konačno, pružiće vam se prilika da spoznate sopstvene mogućnosti kroz internet platformu čija je svrha da vam pomogne da vaše ideje sprovedete u delo sa onima koji dele vaše ciljeve i vrednosti, a zarad opšteg društvenog dobra.