21/09/2016
Postani društveni preduzetnik na dan - zaSIAj

Social Impact Award i Smart kolektiv pozivaju sve mlade, do 35 godina starosti, koje zanima društveno preduzetništvo, da se prijave na #zaSIAj događaj koji će se održati 29. septembra u Impact Hub-u u Beogradu. Očekuju vas posete nekim od najuspešnijih društvenih preduzeća u Srbiji, gde ćete iz prve ruke moći da vidite kako je to raditi u ovim specifičnim preduzećima. Nakon toga, moći ćete da učestvujete u Svetskom kafeu – specifičnom načinu diskusije o društvenom preduzetništvu, a zatim da kroz sajam upoznate finaliste Social Impact Award 2016 programa i njihove ideje koje menjaju društvo. Na kraju dana vas očekuje i svečano proglašenje pobednika Social Impact Award programa, a sve to će biti propraćeno dobrom energijom i mnoštvom propratnih sadržaja!

Preduzeća koja ćemo posetiti su Liceulice, Bagel Bejgl, Kuhinja na točkovima, Živimo zajedno i Izlazak, a imaćete prilike da upoznate i mnoge druge uspešne ljude iz oblasti biznisa i socijalnih inovacija.

Pogledajte agendu i prijavite se za događaj ovde do 26. septembra 2016. godine.

A ukoliko vas zanima ko su SIA finalisti pogledajte njihove promotivne video klipove na našem sajtu i glasajte za svoje favorite. Pobednici onlajn glasanja će osvojiti put na međunarodnu konferenciju u Beču i mentorsku podršku.

Social Impact Award je najveći projekat u Evropi, posvećen studentima, na temu društvenog preduzetništva. Misija projekta je promocija društvenog preduzetništva među studentima, kroz edukaciju, inkubaciju i takmičenje. Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, ERSTE Stiftung-om i Impact Hub-om.