14/10/2016
Evropska škola debate!

 

Informacioni centar Evropske unije u saradnji sa Otvorenom komunikacijom raspisuje konkurs za treću generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

 

 

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci na redovnom školovanju.

 

 

Od novembra do februara, polaznici škole će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama kao i procesu EU integracija. Od ove godine radionice će se održavati u dve grupe u EU info centru u Beogradu i u EU info pointu u Nišu.

 

 

Predavači će biti članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperata koji su specijalizovani za teme u vezi sa Evropskom unijom i profesionalno se ovim temama bave na svakodnevnoj osnovi, kao i treneri debatnih veština.

 

 

Nakon odslušanih radionica, polaznici škole će učestvovati u javnim debatama u organizaciji EU info centra, Otvorene komunikacije i EU info pointa širom Srbije.

 

 

Ohrabrujemo srednjoškolce iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na Evropskoj školi debate. Troškovi putovanja za đake iz unutrašnjosti biće plaćeni.

 

 

Konkurs je otvoren do 27.10.2016. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara koji možete pronaći na sledećem linku: http://bit.ly/2e6bYoD

 

 

Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

 

 

Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja kojom će odobriti učešće na programu.

 

 

Ukoliko imate bilo koje pitanje u vezi sa školom pišite nam na: info@euinfo.rs ili nas pozovite na 011/4045-400.

04/01/2016
opis
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot