01/11/2016
AIESEC prima nove članove!

Najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata – AIESEC vrši prijem novih članova.

 

Na univerzitetu Singidunum, Danijelova 32 u četvrtak, 03.11. u 18h imaš priliku da upoznaš AIESEC.

 

AIESEC je internacionalna organizacija koja razvija liderstvo kod mladih ljudi pružajući im priliku za lični i profesionalni razvoj kroz programe stručnih i volonterskih praksi, kao i samim radom u organizaciji. Prisustvom u 126 zemalja sveta čini najveću organizaciju vođenu od strane studenata.

 

Uključivanjem u AIESEC studenti će imati priliku da se, kroz timski rad, upoznaju sa mladim ljudima iz inostranstva, da steknu iskustvo u radu sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije. Na ovaj način pružiće im se prilika da steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su marketing, prodaja i prakse. Pored timskog iskustva imaće mogućnost da vode tim.

 

Pored toga, tokom cele godine organizuju programe odlazećih volonterskih i stručnih praksi za mlade ljude u celoj Srbiji, pružajući im priliku da putuju, upoznaju nove kulture, steknu nova znanja i iskustva. Ova organizacija se bavi i programima dolazećih praksi kroz nekoliko projekata u našoj zemlji kojima utiču na razne društvene probleme.

 

Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave za članstvo putem zvaničnog sajta organizacije, gde mogu da dođu i do više informacija o samoj organizaciji AIESEC.

 

Rad organizacije podržan je od strane Ministarstva prosvete.

 

 

 

 

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite naš sajt i facebook stranicu.