10/11/2016
Održane dve tribine o prevenciji seksualno prenosivih infekcija i HIV-a za srednjoškolce

U Vršcu je 07.11.2016. godine, održana tribina o prevenciji seksualno prenosivih infekcija i HIV-a za 300 učenika i učenica srednje hemijsko medicinske škole Vršac.

 

Na tribini su govorili:

- Veljko Stojanović, direktor škole

- Dubravka Malohodžić iz Asocijacije Žena plus

Djurica Stankov, AS Centar

 

Domu Omladine Beograda je 09.11.2016. godine održana tribina o prevenciji seksualno prenosivih infekcija i HIV-a za 90 učenika i učenica iz Srednje Medicinske škole iz Beograda.

 

Na tribini su govorili:

- Dr Mirjana Mičović

Djurica Stankov

 

Tribina je održana kao promotivna aktivnost za Beogradski festival zdravljaEvropsku nedelju testiranja na HIV i hepatitise u okviru projekta „Ko je heroj? 2, realizuje Centar za osnaživanje mladih osoba je žive sa HIV-om i AIDS-om „AS“, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i sprovode partneri: Krovna organizacija mladih Srbije - KOMS, Savez udruženja pacijenata Srbije - SUPS, Kancelarija za mlade Obrenovac, Kancelarija za mlade Loznica, Forum organizacija civilnog društva za HIV i AIDS - FOCDHA, Muzičko opersko teatarska organizacija - MOTO, Udruženje građana "Više od pomoći - AID+", Udruženje građana OEF, Asocijacija Žena plus, Organizacija Addicted, LGBT Srbija, uz medijsku podršku LGBT Radija i prvog Regionalnog portala za prevenciju polno prenosivih infekcija i HIV-a - Testiraj se!, jer je bitno da brinemo o sebi i drugima.

 

 

#?SvetBezHepatitisa, ?#?WHD, ? ?#?SUPS, ?#?KZM, ?#?globalhealth, ?#?EuroHIVHEPtestweek, ?#?TestTreatPrevent, ??#?Dobrojeznati, ?#?NAPORseisplati!, #KOMS, #MLADI, #AIDS, #HCV, #HBV, #hepatitis, #HIVtesting, #ART, #PrEP, #SDGs, #MSM, #HealthForAll, #UHC, #SDG, #Youth, #Health, #PreventHepatitis, #4000voices, #GetInvolved!, #StopHIVTogether, #YouthVoices, #GYAN, #Belgrade,#Serbia, #?KojeHeroj?,