16/11/2016
PREDUZETNIČKI INFO DAN - "Od ideje do realizacije"

Gradska opština Savski venac u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i organizacijom Privredni forum mladih poziva sve mlade sa Opštine Savski venac, da prisustvuju događaju “Preduzetnički info dan – Od ideje do realizacije”, koji će se održati 17. novembra 2016. godine, sa početkom u 12 časova, u biznis centru Opštine Savski venac, Kneza Miloša 47.

Mladi i potencijalni preduzetnici imaće priliku da u okviru događaja “Preduzetnički Info dan” saznaju više o podsticajnim programima koji podržavaju razvoj preduzetništva kod mladih i potpomažu da se biznis ideje pretoče u realne okvire. Ujedno, planirana je i najava petodnevne konferencije “Privredni forum mladih 2016 v2”, koja će se realizovati u periodu od 12. do 16. decembra 2016. godine.

U toku petodnevne konferencije potencijalnim preduzetnicima stručni mentori i predavači će pomoći da steknu neophodno znanje iz oblasti marketinga, prodaje, administracije, finansija. Timovi sa opštine Savski venac, koji ostvare najbolje rezultate nakon petodnevne obuke, biće nagrađeni besplatnim korišćenjem prostorija opštine Savski venac predviđenih za razvoj preduzetničkih ideja.


Mesto održavanja konferencije “Privredni forum mladih 2016 v2” je studentsko odmaralište “Radojka Lakić” na Avali. Učesnicima događaja “Preduzetnički Info dan” omogućeno je besplatno učešće na konferenciji “Privredni forum mladih 2016 v2”.
Prijave za „Preduzetnički info dan“ slati na mail: savskivenackzm@gmail.com ili na broj telefona: 064/ 861 61 26.