24/11/2016
Predavanje: „Prevencija seksualno prenosivih bolesti i HIV-a kod mladih“

Pozivamo Vas na „Serbian Visions“, jedini multikongres u Srbiji, sa mnoštvom manifestacija u toku poslednjeg vikenda u novembru koji organizuje Nemačko-srpska privredna komora AHK Srbija i Privredna komora Srbije PKS.

 

Dođite, saznajte, naučite i informišite se na nekoj od 60 različitih manifestacija koje organizuju nevladine organizacije, profesionalna i druga udruženja, instituti, institucije i neprofitne organizacije, neke i u saradnji sa privredom.

AS Centar će se predstaviti predavanjem „Prevencija seksualno prenosivih bolesti i HIV-a kod mladih“ u nedelju 27.11.2016. godine od 18:00 do 20:00 časova.

 

Posetioci će moći da dobiju besplatne kondome, zdravstveno-vaspitne i informativno-edukativne brošure, knjižice i različite informacije od strane volontera/ki i aktivista/kinja sa ciljem promocije zdravih stilova života, informisanja o dostupnim uslugama i promocije ljudskih prava, tolerancije, ravnopravnosti i solidarnosti sa osobama koje imaju HIV infekciju ili AIDS u Srbiji.

 

Ne propustite 60 različitih dvočasovnih događaja tokom jednog vikenda! Program za oba dana je u prilogu.

 

Ulaz je BESPLATAN za sve zainteresovane građane!

 

Vreme: subota i nedelja, 26. i 27. 11. 2016, oba dana od 10:00h do 20:00h

Mesto: Radisson Blu Old Mill Hotel, Bulevar vojvode Mišića 15, Beograd

 

Očekujemo Vas da razmenimo ideje i dobru energiju na teme: ljudska prava, ekonomija, obrazovanje, kultura, zdravlje, zaštita životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije i druge segmente koji čine viziju za bolju budućnost Srbije.

 

 

Predavanje na Multikongres#SerbianVisions održavamo povodom Evropske nedelje testiranja na HIV i hepatitise u okviru projekta #KoJeHeroj? 2, realizuje Centar za osnaživanje mladih osoba je žive sa HIV-om i AIDS-om „AS“, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i sprovode partneri: Krovna organizacija mladih Srbije - KOMS, Savez udruženja pacijenata Srbije - SUPS, Kancelarija za mlade Obrenovac, Kancelarija za mlade Loznica, Forum organizacija civilnog društva za HIV i AIDS - FOCDHA, Muzičko opersko teatarska organizacija - MOTO, Udruženje građana "Više od pomoći - AID+", Udruženje građana OEF, Asocijacija Žena plus, Organizacija Addicted, LGBT Srbija, uz medijsku podršku LGBT Radija i prvog Regionalnog portala za prevenciju polno prenosivih infekcija i HIV-a - Testiraj se!, jer je bitno da brinemo o sebi i drugima.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na: office@aids-support.org

Đurica Stankov, +381605030402 i +381112630055 ili organizatore na mejl: info@serbianvisions.rs