25/11/2016
„Mali sajam volontera“

5.decembar, hol Beogradske poslovne škole

Volonterski servis Zvezdare u partnerstvu sa studentima Ekonomskog fakulteta i Beogradske poslovne škole BU organizovanjem „Malog sajma volontera“ u holu Beogradske poslovne škole obeležavaju 5.decembar- Međunarodni dan volontera.


Cilj učesnika „Malog sajma volontera“ je da promovišu značaj i vrednost volontiranja za pojedinca i zajedincu, informišu zainteresovane sugrađane svih generacija o uspešnim volonterskim programima u Beogradu i unapređenje saradnje.


Učesnici „Malog sajma“ su, pored Volonterskog servisa Zvezdare, Mreža Humanas, HHO „Hleb života“, Crveni krst Zvezdare, Centar za razvoj ideja, AIESEC, Dečji centar „Mali princ“, Udruženje „Mali veliki ljudi“, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama-ORCA, Banka hrane, Institut za transfuziju krvi, Odred izviđača Miodrag Milovanović Lune, Urbani baštovani i učenici Zubotehničke škole sa Zvezdare.
Izlagači su za posetioce pripremili informativni materijal, interaktivne radionice i poklone. Biće to prilika da se zainteresovani sugrađani aktivno uključe u neki od ponuđenih volonterskih programa.