29/11/2016
Manifestacija posvećena kratkometražnom filmu!

Najkraći dan, manifestacija posvećena kratkometražnom filmu, kojom će i ovog 21. decembra u Srbiji biti proslavljen Svetski dan kratkog filma, ove godine biće održana u Dvorani kulturnog centra Beograda i u bioskopu Fontana.

Najkraći dan u Dvorani kulturnog centra Beograda i bioskopu Fontana Dvorana kulturnog centra Beograda decenijama predstavlja jednu od najvažnijih tačaka kulturnog života Beograđana, a u proteklim godinama u renoviranoj sali sa projekcionom opremom  vrhunskog kvaliteta predstavljen je veliki broj umetničkih filmova iz Evrope i sveta.

Zahvaljujući kvalitetu filmskog programa, DKCB uvrštena je u Europa Cinemas, evropsku mrežu bioskopa koja stimuliše poseban odnos prikazivača prema vrednostima evropskog filma. Član ove mreže je i bioskop Fontana u kojem će manifestacija Najkraći dan ove godine biti održana po prvi put. Bioskop Fontana je centralna institucija negovanja filmske umetnosti na Novom Beogradu i na ovaj način Najkraći dan će se približiti stanovnicima Novog Beograda omogućiti im da uživaju u što većem broju kratkometražnih filmova.

 

Ulaz na sve projekcije Najkraćeg dana u Dvorani kulturnog centra Beograda i bioskopu Fontana je besplatan.

 

Konkurs za filmove koji će biti prikazani u okviru manifestacije Najkraći dan produžen je do 04.12.2016. Podsećamo da svi zainteresovani mogu da pošalju svoj film u trajanju do 3 minuta, prethodno upload-ovan na YouTube ili Vimeo sa opcijom „private“, na adresu konkurs@filmkultura.org .

 

http://www.filmkultura.org/sr/vesti/40/najkraci-dan-u-dvorani-kulturnog-centra-beograda-i-bioskopu-fontana

13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot
13/11/2018
Budi u toku
festival