26/12/2016
Konkurs za odabir najboljeg slogana protiv diskriminacije i nasilja

Centar za edukaciju i unapređenje društva u saradnji sa partnerskom organizacijom iz Poljske organizuje konkurs za odabir najboljeg slogana protiv diskriminacije i nasilja koji će biti otvoren do 4. januara 2017.g. Konkurs je otvoren za osobe starije od 18 godina, zaposlene, studente, one koji traže zaposlenje, poslodavce i sve koje zanima tema diskriminacije i bulinga. Paralelno se sprovodi u 15 zemalja u Evropi i odvija se u 2 faze.

Prva faza je otvorena do 4. januara u 20h. U ovoj fazi će se na nacionalnom nivou skupljati slogani. U ovoj fazi biraju se tri najbolje nacionalna slogana koja se potom kvalifikuju za drugu fazu.

U drugoj fazi će se odabrati jedan najbolji slogan. Žiri za odabir pobednika se sastoji od 15 osoba delegiranih od strane svake parterske organizacije. Odabrani pobednik/ca će do 21. januara biti obavešten o ishodu putem mejla.

Nagrada je učešće na treningu o antidiskriminaciji koji će se održati od 14-21. februara 2017 godine u Poljskoj. Pokriveni su troškovi smeštaja i ishrane i refundira se putna karta. Projekat je podržan od strane Erazmus+ programa.

Slogan je potrebno osmisliti na engleskom jeziku, sa prevodom na srpski. Slogan se može odnositi na (anti)diskriminaciju i/ili nasilje u svakodnevnom životu ili na radnom mestu/školi.

 

Prijava se nalazi na:https://www.entres.net/#/project/4