24/03/2017
Igraj za Ognjena!

USF Gaming Fair je humanitarnog karaktera i čiji je cilj skupljanje novčanih sredstava za Ognjena Petrovića, studenta koji boluje od Hočkinovog sindroma, pozivamo Vas da i Vi zaigrate za Ognjena i pomognete mu u njegovoj bici za život uplatom donacije na račun humanitarne fondacije “Budi Human” 160-458763-23 ili slanjem SMS-a sa sadržajem 225 na 3030, čime donirate 200din.

Danas, 24. marta, zvanično je otvoren prvi humanitarni gejming turnir USF Gaming Fair u Ultra Centru Galaktika u Delta City-ju.
Takmičari su turnir započeli retro igricom CS 1.6, dok će za sutrašnju vatrenu atmosferu biti zadužena mnoga poznata imena domaće gejming scene kao što su Baka Prase, Sa1na, JSRapunzel, Zon1q, NikolaRN i Isidora Maksić. Oni će zajedno sa nama navijati i gledati okršaje u igricama novijeg izdanja CS Go, LoL i Pes17. Događaj su podržali i SupremeNexus, NiKo, DoubleAim i mnoga zvučna imena gejming scene koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, ali i portali Klan RUR, LoL Sebia, CS-GO.rs i mnogi drugi. Pored timova koji će se takmičiti, prijavile su se i dobro poznate ekipe RUR, ASUS x25 i Instinkt. Gejmeri su podršku dobili i od Asusa, United Media-e, Fortuna Gaming-a i Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije. Ceo događaj je propraćen od strane medija, kao i gejming i drugih portala.


Sama završnica turnira biće u nedelju, 26. marta, kada će kompanije koje se bave razvojem igara u Srbiji pokušati da mladima približe ovu trenutno najbrže rastuću industriju na svetu.

Takođe, zainteresovani za potencijalan rad u ovim kompanijama će biti u prilici da predaju svoj CV.

Ulaz će biti slobodan za sve posetioce.

13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot
13/11/2018
Budi u toku
festival