21/04/2017
Stiže leto i AIESEC praksa

Da li želiš da ovo leto provedeš van Srbije? Želiš da upoznaš nove ljude, sebe u drugačijim okolnostima, da radiš na svojim veštinama, da spojiš zadovoljstvo i korisnost?

 

AIESEC ti pruža priliku za sticanje ovih iskustava.

 

U sledećih par redova možeš da saznaš više o programu volonterskih praksi Global Volunteer, koji organizuje međunarodna studentska organizacija AIESEC.

 

Global Volunteer  je međunarodni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Praksa ovog tipa ti širi svest o multikulturalnosti, toleranciji, globalnim problemima poput ljudskih prava. Takođe te edukuje o određenoj oblasti rada i razvija liderstvo u tebi.

 

AIESEC organizacija zajedno sa Ujedinjenim Nacijama radi na Ciljevima održivog razvoja i zbog toga su naše Global Volunteer prakse orijentisane na rešavanje problema sveta.  Želimo da i tebi omogućimo da utičeš i doprineseš da do 2030. godine svet bude bolje mesto za život.

 

Ako želiš da čuješ više o ovim praksama i da upoznaš osobe koje su bile na ovim praksama dođi 26.04. u 19h u Kancelariju za mlade koja se nalazi na 6. spratu u Beograđanki.

 

AIESEC prakse već godinama pomažu mladima da prestignu svoju konkurentsku generaciju!

Saznaj kako mi to radimo, obezbedi svoje mesto:
https://podio.com/webforms/18273079/1228175

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 124 zemlje sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt ili Facebook stranicu.