03/05/2017
Zakoračite ka uspehu kroz projekat Dani prakse

Ne propustite jubilarni peti po redu projekat Dani prakse u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, koji predstavlja idealnu prliku za stručno usavršavanje i namenjen je svim studentima koji su u potrazi za praksom.


Projekat će se održati 8. i 9. maja u holu Fakulteta organizacionih nauka, i obuhvatiće 4 celine, a to su sajam kompanija, CV klinika, panel diskusija i takmičarski deo, što predstavlja novinu u odnosu na prethodne godine. Sajam kompanija će se održati 8. i 9. maja u holu fakulteta, gde će studenti moći da se upoznaju sa vodećim  ompanijama iz različitih sfera poslovanja, koje će predstaviti svoje programe praksi i detaljnije govoriti o sticanju radnog iskustva. Naredna celina odnosi se na CV kliniku, gde će studenti na licu mesta moći da se posavetuju sa poslodavcima i dobiju smernice za unapređenje svog CV-a.


8. maja sa početkom u 18h, održaće se panel diskusija na temu ‚‚Praksa – prvi korak ka uspešnoj karijeri” gde će delegati imati priliku da se bolje upoznaju sa značajem praksi za budući rad, najvažnijim kriterijumima pri odabiru kandidata, kao i mogućnostima za uspostavljanje stalnog radnog odnosa po odrađenoj praksi. Prijave za panel biće otvorene na sajtu http://ssfon.rs/ od 3. maja.

Tokom takmičarskog dela studenti će imati imati priliku da prisustvuju edukativnim radionicama, a zatim će stečeno znanje primeniti na različitim testovima selekcije i time obezbediti sebi praksu, trening ili posetu jednoj od vodećih kompanija.

Na takmičenju će učestvovati Sitel, NetCast i Nelt kompanija, a prijave će biti otvorene na sajtu http://ssfon.rs/ od 29. aprila.

Poznato je da stručna praksa nije samo priprema za profesionalnu karijeru i unapređenje profesionalne biografije, već često predstavlja idealan početak uspešne karijere.
Ponesi svoj CV 8. i 9. maja i iskoristi šansu da zakoračis ka uspehu!