12/05/2017
Besplatna Android aplikacija -Prijemni za Srednju

Kompanija YouTestMe zahvaljujući svojoj besplatnoj Android aplikaciji „Prijemni za Srednju“, drugu godinu zaredom svim malim maturantima u Srbiji pruža priliku da na zabavan način testiraju svoje znanje pred prijemni za srednju školu. Činjenica je da mladi veliki deo vremena provedu koristeći svoje pametne telefone i da sve manje uče izvan škole. Svesni toga, došli smo na ideju da spojimo znanje i tehnologiju. Kao rezultat, nastala je Android aplikacija „Prijemni za Srednju“.

Aplikacija simulira prijemni ispit za srednje škole tako što pri svakom pristupu, aplikacija automatski generiše različite setove od po 20 pitanja iz Srpskog jezika, matematike i kombinovanog testa. Na taj način učenici svaki put kada žele da provere svoje znanje dobiju drugačiji set pitanja.

Da je aplikacija odlično prihvaćena, govori podatak da je tokom 2016. godine, mesec dana pred prijemni ispit, aplikaciju instaliralo preko 5.000 učenika koji su svakodnevno proveravali svoje znanje.

Kompanija YouTestMe kroz svoju besplatnu Android aplikaciju „Prijemni za Srednju“ želi da doprinese što većem uspehu naših budućih srednjoškolaca. Aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google Play.

Za više informacija posetite naš sajt prijemni.youtestme.com ili našu Facebook stranicu „Prijemni za Srednju“.

11/04/2018
Budi u toku
Pozitivne vesti
kurs
Radionice
04/04/2018
Budi u toku
Pozitivne vesti
03/04/2018
Budi u toku
O KZM
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
Gnezdo
26/03/2018
Budi u toku
Konkursi
BGPraksa
Pozitivne vesti
26/03/2018
Budi u toku
Radionice
Pozitivne vesti
Zaposlenje