14/06/2017
Besplatna radionica: WaterBot - Robot koji se kreće po vodi

MALA ŠKOLA ELEKTRONIKE sa zadovoljstvom vas poziva na besplatnu radionicu koja je namenjena osnovcima, a održaće se 17. juna 2017. u  terminu 17:00 - 18:00h na bazenu Teniskog kluba "Senjak", Simićeva 5a, Beograd. 


Osnovci će uz uputstva i sugestije instruktora naučiti kako da naprave robota koji će moći da se samostalno kreće po površini vode. Za pokretanje robota koristićemo pored ostalog i baterije i motore. Pored mehaničkog dela i elektronike osnovci će imati prilike i da dizajniraju izgled svojih robota i naprave ih baš po svojoj želji.

Na kraju radionice biće organizovano takmičenje u kome će učestvovati svi roboti napravljeni na radionici.


Osnovna ideja ovog programa je podsticanje logičkog razmišljanja, i promovisanje nauke, tehnike i elektronike na edukativan i zanimljiv način. Znanje koje steknu pomoćiće deci da izađu iz „šablona“ i da upotrebe maštu kako bi od stvari koje su im na raspolaganju stvorili zanimljive igračke po svojoj želji.

 
Sav pribor i materijal je obezbeđen, a obavezno je prijaviti učešće zbog ograničenog kapaciteta radionice. Prijavu možete izvršiti putem elektronskog formulara na internet adresi: www.malaskolaelektronike.com/radionice.html.