31/08/2017
Click Media- Oglas za praksu

Praksa u oblasti internet marketinga

Lokacija: Novi Beograd

- Trajanja prakse: 1 mesec -

 

Usled proširenja obima poslovanja i želje za mladim upornim i ambicioznim ljudima u timu, internet marketing agencija Click Media raspisuje konkurs za praksu.

Nakon samo dve godine poslovanja i timskog ukrštanja talenata i znanja, internet marketing agencija Click Media postavila je temelje na domaćem tržištu. Trenutno vodi projekte celokupnog internet marketing nastupa za 12 kompanija različitih ciljnih grupa što ukazuje na dinamičnost posla i neophodnost svestranosti.

Tokom mesec dana aktivnog učešća u poslovanju agencije, praktikant će se upoznati sa svim procesima poslovanja internet marketing agencije: vođenje sastanaka sa postojećim i potencijalnim klijentima, koordinisanje timom na projektu koji obuhvata četiri ličnosti iz raličitih sfera, komunikacija sa postojećim i potencijalnim klijentima, kreiranje sadržaja za kampanje kroz vizuale, slogane i prateći tekst, upravljanje vremenom i projektima. Najvažnije, praktikant će se na specifičan i direktan pristup upoznati sa tržištem rada i steći će značajna poslovna iskustva.

Tražimo kandidata/kandidatkinju koji:

- Poznaje definiciju prakse i svestan je mogućnosti koja mu se pruža

- Završava Osnovne ili Master studije

- Govori i piše engleski jezik

- Ima želju da pokaže svoj potencijal u punom sjaju

- Strpljiv je i poznaje stepene građenja karijere

- Poštuje zadate rokove tim lidera

- Pokazuje samostalnost u realizaciji zadataka

- Pokazuje želju i svoju maksimalnu kreativnost za unapređenjem budućih projekata

- Poseduje talenat u pisanju

Ukoliko ste sigurni u sebe i svoje potencijale, spremni ste za upoznavanje sa brzim tempom tržišta rada, prijavite se slanjem biografije na mail: office@clickmedia.rs