01/09/2017
Konkurs za volontere na 13. filmskom festivalu Slobodna Zona

Konkurs za volontere na 13. filmskom festivalu Slobodna Zona

 

Više od 100 volontera svake godine svojim radom i angažmanom doprinosi uspešnoj realizaciji Filmskog festivala Slobodna Zona. Posvećenost najboljih volontera, njihova motivacija i energija veelikim delom zaslužni su za kvalitet Slobodne Zone i imidž kakav festival ima danas!

 

I ove godine, po 13. put, organizatori pozivaju sve mlade ljude koji žele da steknu iskustvo u kreiranju jednog velikog kulturnog događaja da se priključe timu!

 

U zavisnosti od interesovanja i afiniteta, volonteri će imati priliku da rade na pozicijama u okviru sledećih kategorija:

 

  • Organizovanje i priprema festivala

 

  • Promocija festivala ( vođenje društvenih mreža, ažuriranje web stranice, pisanje medijskih izveštaja, komunikacija sa medijima)

 

  • Kreiranje foto i video materijala

 

  • Prevođenje (pisano i simultano sa srpskog na engleski i engleskog na srpski, poznavanje dodatnog jezika je prednost)

 

  • Služba za goste festivala (organizovanje dolaska gostiju, druženje sa rediteljima, producentima, glumcima...)

 

  • Info pult (komunikacija sa publikom)

 

Zainteresovani kandidati treba da najkasnije do 15. septembra popune ONLINE FORMULAR koji je dostupan na sajtu festivala. Kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na razgovor do kraja meseca. Podrška većeg broja volontera biće potrebna u pripremnoj fazi, tokom oktobra.

 

Svi kandidati koji budu angažovani imaće priliku da steknu dragoceno iskustvo, prijatelje, buduće kolege i saradnike. Pored ovoga, volonteri će moći da besplatno uživaju u filmskim projekcijama i pratećim festivalskim programima. Slobodna Zona će po završetku festivala svim volonterima, kao potvdu njihovog angažovanja, uručiti zahvalnice.

 

Više informacija moguće je dobiti pozivom na broj 011/3284 534 ili slanjem mejla na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org

 

  1. izdanje Slobodne Zone biće održano od 1. do 6. novembra 2017. godine u šest bioskopskih dvorana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.