11/09/2017
IMATE UDRUŽENJE? POTREBNI SU VAM VOLONTERI?

Za sva udruženja!

Samostalno i besplatno pokrenite vašu volontersku akciju preko www.volonter.rs!

Vašu volontersku akciju možete sprovesti uz pomoć resursa koje vam nude javna preduzeća i institucije na www.volonter.rs.

Svaki pojedinac preko www.volonter.rs, bez obzira gde se nalazi u Srbiji, momentalno vidi najbliži tim u kome ima mesta da se pridruži. Zahvaljujući tome, volonteri se sami raspoređuju u timove i organizatorima olakšavaju sprovođenje akcije.

Kao organizator akcije, preko www.volonter.rs objavljujete poziv za svaki tim pojedinačno, a bez obzira na broj timova i njihovu lokaciju, preko medija i društvenih mreža delite samo jedan poziv za sve volontere:

„Učestvujte u našoj volonterskoj akciji i pridružite se najbližem timu preko www.volonter.rs

Dolaskom na www.volonter.rs, svaki volonter će prvo videti sebi najbliži tim u kome ima mesta i sam se pridružiti.

Kada se volonter pridruži timu preko www.volonter.rs, otvara mu se posebno mesto za komunikaciju vidljivo samo članovima tima. Odatle ima mogućnost da „šeruje“ fotografije ka Facebook-u i Twitter-u sa linkom volonterske akcije. Na taj način vaš volonter ne deli samo lep trenutak zabeležen na fotografiji, već i svoju misiju.

Pokrenite volontersku akciju, pokrenite volontere i budite podržani od strane institucija i javnih preduzeća preko www.volonter.rs!

 Detaljnije informacije pogledajte u pdf-u:  Udruženja_-_Smernice_Volonter.rs__.pdf