12/09/2017
Vee crtaa: Uhvati me ako moe

Vee crtaa: Uhvati me ako moe

Vee crtaa Uhvati me ako moe!, posveeno crtanim likovima Tomu i Deriju, odrae se u petak, 15. septembra u Poletu, u ulici Cetinjska 15, od 19.15h.

Tom i Deri su animirani likovi iz istoimenih kratkih crtanih filmova. Tom je plavi maak, a Deri sme mi, a ono to im je zajedniko jeste da obojica hodaju na dve noge. Poto junaci uglavnom ne govore, muzika igra veliku ulogu. Od melodije do zvunih efekata, muzika je ta koja stvara atmosferu i menja raspoloenje. Ovaj crtani esto je bio izloen kritikama zbog koliine nasilja u nekim epizodama, meutim, iako je radnja "nasilna", nikada nije prikazana krv, niti bilo kakva "gadna" povreda. Doite, pa se uverite sami!

Ulaz je besplatan, a plaa se samo osveenje.

Vie informacija moete pronai na naoj Facebook stranici Centar za razvoj ideja

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija iji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapreivanje njihovog poloaja u drutvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju razliitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u oblastima preduzetnitva, kulture i ekologije.

Udruenje graana Lutajue Atraktivno Drutvo Artista (LADA) ima za cilj da podstakne razvoj kulturno-umetnikih manifestacija u Srbiji. Ideja je da se mladi u lokalnim zajednicama drutveno anagauju u svojim sredinama kroz kreativni rad, kao i sticanje uvida u aktuelne umetnike tendencije, kako bi ih podstakli na sline budue realizacije u svojim mestima.

11/06/2018
Radionice
Budi u toku
Pozitivne vesti
11/06/2018
Budi u toku
takmicenja
Pozitivne vesti
11/06/2018
Budi u toku
Pozitivne vesti
Radionice
11/06/2018
Budi u toku
volonteri
Pozitivne vesti