16/10/2017
VOLONTIRAJ NA GREEN FESTU

VOLONTIRAJ NA GREEN FESTU

 

Imaš do 30 godina, svestan si koliko je važna priroda i životna sredina, voliš filmove i umetnost, raduješ se da naučiš nešto novo, želiš da se družiš sa vršnjacima i stranim gostima, stekneš iskustvo u pripremi festivala? „Green Fest“ je pravo mesto za volontiranje!

U zavisnosti od tvog znanja i iskustva, imaćeš priliku da radiš na pripremi festivalskih aktivnosti, komunikaciji sa gostima i posetiocima festivala, promotivnim, kao i mnogim drugim aktivnostima koje čine ovaj festival jedinstvenom manifestacijom.

Kada postaneš volonter „Green Fest“-a, steći ćeš nova i korisna znanja, postaćeš deo velikog tima punog pozitivne energije, moći ćeš besplatno da uđeš na sve sadržaje festivala, dobićeš sertifikat o volontiranju i odlično ćeš da se provedeš. A kada završimo festival, napravićemo žurku za ceo tim i podeliti sertifikate svim učesnicima volonterskog programa. Naravno, najbolji volonteri će imati priliku da, i u budućnosti, učestvuju u različitim projektima Centra za unapređenje životne sredine.

Za volonterski program se možeš prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na  volonter@greenfest.rs  najkasnije do 27. oktobra 2017. godine.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ je najveća "zelena" manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja se održava svake godine. Ove godine festival se održava od 14. do 17. novembra u Domu omladine Beograda. Tokom prethodnih sedam godina na festivalu je volontiralo preko 300 mladih, a posetilo ga je preko 60 000 ljudi.

Ovogodišnji Green Fest se održava uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta RS, Ministarstva kulture i informisanja RS, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Ambasade Francuske i Francuskog Instituta, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.