06/11/2017
Tribina Novi poetak nove odgovornosti"

Portal Mladi u saradnji sa studenskom organizacijom Grupa za SPEKOF i psiholokim savetovalitem za studente Priajmo o tome Vas poziva na tribinu Novi poetak nove odgovornosti, koja e se odrati na Ekonomskom fakultetu u etvrtak 09. novembra od 20 asova - Sala 015.

PRIJAVE su OBAVEZNE!
Link za prijavu:https://docs.google.com/forms/d/11MA5W_hH_NvkVsiB9JR5S8q8ODZC1mJ3cRWevGtlH7Y/edit

Dan Mladih se obeleava 12. avgusta svake godine. Tim Portala se zapitao zato mladi imaju samo jedan dan a ne CEO mesec?! Na mladima svet ostaje zato smo mi odluili da mladima posvetimo mesec dana tokom kojih emo odrati niz edukativnih tribina na raznim fakultetima i u raznim srednjim kolama, a ova tribina je jedan u nizu projekata posveenih Mesecu Mladih!

Novi poetak nove odgovornosti

Studenti se suoavaju sa brojnim izazovima i preprekama tokom studiranja. Naroito brucoima potrebna je podrka tokom perioda prilagoavanja na nov nain ivota i promene koje upis na fakultet nosi sa sobom.

Tokom studiranja nailazimo na pitanja kao to su: kako stei prijatelje na fakultetu? kako odravati redovna vianja sa starim prijateljima? kako savladati dosta obimnije gradivo nego u srednjoj koli? kako uskladiti obaveze i hobi ili zabavu? koliko je ocena vana?

Na sva ova pitanja, a i na neka koje sami moete postaviti, dobiete odgovor na tribini koju e odrati Bojana Obradovi idejni tvorac projekta savetovalita za studente Priajmo o tome.

Pridruite nam se na novom predavanju, saznajte ta je to to vam moe pomoi pri studiranju!

Vidimo se!

23/11/2018
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot