14/11/2017
Mesec Mladih- Predavanje "Šta je to HUB?"

Dan Mladih se obeležava 12. avgusta svake godine. Tim Portala se zapitao zašto mladi imaju samo jedan dan a ne CEO mesec?! Na mladima svet ostaje zato smo mi odlučili da mladima posvetimo mesec dana tokom kojih ćemo održati niz edukativnih tribina na raznim fakultetima i u raznim srednjim školama, a ova tribina je jedan u nizu projekata posvećenih Mesecu Mladih!

Odlučili smo da te ovog meseca informišemo o svemu što te zanima! Portal Mladi organizuje projekat Mesec Mladih, u okviru koga će biti održano pet tribina na pet fakulteta, na teme sa kojima se svakodnevno susrećete. 

Treća u nizu tribina, u saradnji sa Fonovim centrom za razvoj karijere, posvećena je mladima sa idejom. Ukoliko želiš da saznaš šta su hub-ovi i kakve mogućnosti pružaju mladima sa idejom, ovo je mesto za tebe. Tribina će se održati na Fakultetu organizacionih nauka u amfiteatru B009 u sredu, 15. Novembra sa početkom u 18h

Naši gosti će biti predstavnici tri centra:

Startit Centar
ICT Hub
InCentar

Prvo će se svaki od centara predstaviti i pokazati vam šta sve oni nude mladima koji žele da pokrenu startup. Šta nude od programa i saveta za početnike ali i za one koji su već pokrenuli svoju priču. Koji su to koraci? Kako do fondova? Bice tu puno korisnih informacija.

Nakon toga će svi učesnici imati vremena da postave pitanja.

PRIJAVE su OBAVEZNE!
Link za prijavu: https://goo.gl/forms/7tJetbobR93eH1BY2

Budimo zajedno deo Meseca Mladih!

23/11/2018
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot