04/12/2017
“IT Space 2017”

Petu godinu zaredom konferencija “IT Space 2017.” u organizaciji Grupe za SPEKOF, okupiće 4. i 5. decembra na Ekonomskom fakultetu studente, IT entuzijaste i stručne predavače iz poslovnog sveta koji će prisutne obogatiti znanjem I veštinama potrebnim za isticanje u rapidnoj industriji informacionih i komunikacionih tehnologija.

 

Ideja da se organizuje ovakav seminar na Ekonomskom fakultetu proistekla je iz želje da se predmeti na fakultetu koji se bave ovom tematikom, obogate dodatnim primerima iz prakse.

 

Svi prisutni će biti u prilici da čuju stručne predavače koje čine Ivan Ćosić, Tatjana Savić, Radomir Basta, Ognjen Vuković, Ana Marija Marinković, Miloš Bekić  i ostali panelisti.

 

Učesnici ovogodišnjeg IT Space-a imaće priliku da čuju odgovore na pitanja poput toga koji je put od studenata do konsultanta, kako se izboriti i postati vođa tima programera u velikoj industriji, kako je došlo do uspona i pada medijskog giganta – Tarzanije, zašto je networking toliko bitan, kao i kako početi sa blogom, a zatim stvoriti uspešnu agenciju.

Govoriće se i o kriptovalutama, njihovim sadašnjim i budućim uticajima na ekonomiju, kao i značaju inovacija u uspehu start up-ova.

 

„Pozivamo Vas da nam se pridružite na već tradicionalnom IT Space-u za koji se gotovo uvek traži mesto više, a kome je i amfiteatar od 470 mesta mali“, poručuju iz Grupe za SPEKOF.

 

Konferencija je otvorena za sve studente Beogradskog Univerziteta – Požurite i obezbedite svoje mesto!

 

Seminar IT Space je humanitarnog kataktera i ulaz se “naplaćuje” u vidu slatkiša koji će biti donirani deci iz Zvečanske. Organizatori pozivaju sve zainteresovane da na vreme obezbede svoje mesto putem online prijava, dok se više informacija o predstojećem događaju može pronaći na zvaničnoj Facebook stranici konferencije.

04/01/2016
opis
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
07/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Pozitivne vesti
hot